Saznajte više o nama

100% prirodni proizvodi od čistog voća i povrća.

Nepasterizovani proizvodi bez aditiva.

Bez dodatog šećera.

Kombinovali smo za vas voće i povrće sličnih boja kako bismo povećali uticaj vitamina i minerala koje određena boja u sebi nosi i time doprineli izbalansiranom unosu svih divnih boja iz naše prirode u organizam.  

Sve naše proizvode možete konzumirati na sledeći način:

  • Redovno konzumiranje

Proizvodi su namenjeni svima onima koji vode brz tempo života i u nedostatku vremena konzumiranje svežeg voća i povrća zanemaruju, pa je veća količina voća i povrća u jednoj flašici soka savršena dopuna takvom tempu.

Zakoračite u ponedeljak odvažno uz snagu zelenih sokova ili smutija, završite lepršavom purpurnom bojom, a za dane vikenda pustite mašti na volju i pravite kombinacije po svom izboru. Na sve smo mislili, je l ‘da?:)

  • Detoks

Istovremeno, proizvodi su namenjeni i svima onima koji žele duboko da odmore svoj organizam, konzumirajući par dana hranu koja je sveža i ne žvaće se te odlazi direkto u naš krvotok, čisti organizam i omogućava duboki odmor. Možete zabrati neki detoks sokovima ili smutijima u trajanju od 3 ili više dana.

  • Vaš partner u poslu?

Vršimo redovnu isporuku svih naših proizvoda pravnim licima kao benefit za sve zaposlene ili osveženje tokom važnih poslovnih dešavanja.

  • Brendiranje

Za sve klijente koji žele da obeleže važan poslovan događaj sa svežim i zdravim proizvodima ostave utisak koji se ne zaboravlja, vršimo brendiranje svih naših proizvoda na zahtev ili kreiramo nešto specijalno za vas.

Uverite se i sami zašto kažemo Jednom probaš i ostaješ osvojen zauvek:)

 

ZASTO BAS NASI PROIZVODI?

  • Zato što naše sokove i smutije pakujemo isključivo u prepoznatljive flašice odmah po ceđenju i sokovi ne oksidiraju i ne gube svoj kvalitet.
  • Zato što naše proizvode pripremamo uz redovnu kontrolu ispravnosti proizvoda i higijene od strane Centra za ispitivanje životnih namirnica.
  • Zato što naše sirovine nabavljamo od proverenih dobavljača i higijena nam je prioritet
  • Zato što svaki naš proizvod sadrži i dodatni vitamin. VItamin L koji znači LOVE!

Fresh detox je osnovan sa ambicioznom idejom da menjamo sebe, svoje navike i ljude koje volimo u pozitivnom smeru. 

Sa idejom da postanemo i ostanemo sebi najbitniji, preuzmemo odgovornost za svoj život, volimo sebe jer samo tako ćemo moći tu istu ljubav da dajemo, širimo i uvećavamo. 

A da bismo sve to mogli,  moramo imati dovoljno prave životne energije, jer čovek bez energije je umoran, nervozan, ne poznaje granice, ne ostvaruje sve što želi, ne može istinski da voli… da ne pominjemo hronična stanja, za koja svi znamo gde vode…

Zato, hajde da se vratimo sebi i podignemo svoju energiju koja se sve više troši usled izloženosti stresu, užurbanom tempu života i otuđenosti od potreba našeg organizma. 

Samo čisto voće i povrće ima tu istinsku energiju u pravom izvornom obliku koja je potrebna našem organizmu. Zato, hajde za početak da nahranimo svoje ćelije na pravi način kako bi nam bile zdrave, vesele i dobro nas služile a mi uživali u ovom divnom životu koju nam je dat.​